Tjänster

Vad kan jag hjälpa just dig med?

Tveka inte att ta kontakt via kontaktsidan, eller läs fortsätt här nedan. Är du mer säker på vad du behöver för typ av hjälp – begär kostnadsförslag.

Hjälp med signalering

Behöver du hjälp med om hur Du ska sätta upp signaler vid en station, och råd kring detta. Skriv och berätta, bifoga gärna en bild, så gör vi en bedömning och ett förslag för den önskade situationen. Läs mer om vår signalhjälp här.

Vi kan även hjälpa till med lite olika problem som kan uppstå i den digitala världen.

Det kan vara tips (och praktik) i hur man anlägger återkoppling, trilskande digitalcentraler, uppdateringar m.m. Vi kan också hjälpa Dig att konfigurera Ditt styrprogram (gäller Traincontroller Gold och Railware).

Uppdateringar

Vi genomför också uppdateringar av digitalcentral(er) som: CS2, CS3(+), MS2, ECoS, Z21, z21 & z21Start (även upplåsning) för dem som behöver hjälp med det. Även vissa typer av dekodrar kan uppdateras (bl.a. Möllehems signal- & växeldekodrar m.fl.).

Hör gärna av Dig med vad just Du vill ha hjälp med så får vi se vad vi kan ordna. Klicka här för att skicka oss ett meddelande!

Datorstyrning

Du kanske behöver hjälp med att komma igång med datorstyrning av din bana – tveka inte att höra av dig från kontaktsidan.

Växelåterkoppling

Vi genomför även ombyggnation av Märklins C- och K-rälsväxlar för att ge dem möjlighet till fungerande återkoppling.

Läs mer på sidan om växelanpassning.